Şükran ile Şakir

Bir yakışıklı Arabistan’a gitse, gör başına neler gelir…

2013 yılı Nisan ayı başında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki geleneksel ‘Jenadriyah Milli Miras ve Kültür Festivali’ne katılan 3 erkeğin kadınları etkileyecek derecede yakışıklı oldukları için ahlak polisi tarafından sınır dışı edildikleri haberleri yer almıştı basında.

Erkeklerden birinin kimliği, kendi paylaşımıyla anlaşıldı. Omar Borkan Al Gala; Dubai’de yaşıyor, moda fotoğrafçısı, aktör ve şair. Facebook sayfasında çok yakışıklı olduğu için sınır dışı edildiğini söyleyince birden beğeni patlaması yaşandı. 139.616 kişi sayfayı beğendi. Bu gün için sayfayı beğenen sayısı 2.250.570 kişi. O tarihlerde Amerikan In Touch Weekly dergisine de röportaj veren Al Gala; kimliğini saklayan bir kadının kendisine Mercedes G-55 hediye ettiğini anlatıyor. Ayrıca sınır dışı edilmesinin hakkında hayırlara vesile olduğunu ve her gün şükrettiğini de inkâr etmiyor Al Gala. Bu sayede ünlenmiş, filim ve reklamlarda rol teklifleri yoğunlaşmış. Homeland dizisinin yıldızı oyuncu Navid Nageban ile birlikte  ‘51’ adlı kısa filmde de oynamış. E bu kadar nimete vesile Suudi kadınların haklarının korunması için takvim neyim de hazırlıyormuş.

kassarAl Gala ve iki diğer erkeği sınır dışı eden ve ahlak polisi olarak kısaca ifade edilen Suudi Arabistan Şeriat Muhafızları idi. Meğer Suudi Arabistan Ahlaksızlığı Önleme ve Fazilete Teşvik Komitesi diye bir birimleri de varmış ve görevlileri yeni bir sansasyonel icraat daha gerçekleştirmişler.

Bu günkü haberlere göre; Suudi aktör Abdül Aziz el Kassar, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da tam da bir alışveriş merkezinde etrafını saran hayranları ile fotoğraf çektirdiği sırada “kadınlar arasında fazla popüler” olmasından dolayı gözaltına alınmış. Hatta youtube’da videosu da var.

Bu haberin Kassar’a neler kazandıracağını ilerleyen zamanda göreceğiz. Umarız O’na da bir araba hediye edilir, ünlenir, her gün şükreder.
Sözün özü: Herhangi bir nedenle Suudi Arabistan’a gidiyorsanız ve kadınları etkileyecek derecede yakışıklı olduğunuzu düşünüyorsanız dikkatli olunuz. Kadınların çarşaf ardından size beğenerek baktığı belli olmasa da bir takım kıstaslarla bu ilgi tespit edilebilir ve kendinizi sınır dışı edilmiş bulabilirsiniz. Bu durumda ya kendinizi saklayacak ya da aksine kozmetik destekle birlikte görünecek ve ünlü olacaksınız. Tercih sizin.

1861 Toplam Görüntüleme 1 Bugün

Gokhan OGUZ

1965 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne kaydoldu. Mezuniyet sonrası 1992 yılı mart ayında Hâkim Adaylığını tamamlayıp Danıştay Tetkik Hâkimi olarak atandı. Başbakanlık ve Kamu İhale Kurumu’nda görev yaptı. 2013 yılında döndüğü İdari Yargı Hakimliği görevinden 2019 yılı Mart ayında emekliye ayrıldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir